dissabte, 26 d’abril del 2008

EI

Despres de casi una semana sense fer res,potser per que me potser en feia pot he moseges un gos o per no sentia en força o per falta de temps. Avui he tornat a fer futing, he anat per camins de prop a casa meva. He estat 33 mint, mitxa de 158 , una max. de 177 i 327.
Dema el mati sortida en btt amb rei dels pedals i amb krammmmmmmmmmmm.

diumenge, 20 d’abril del 2008

DIT I FET......P... GOS

Avui la tarda he pensat anar fer futing unes tres hores, pues aixo he anat a fer futing per la platja de la gola del ter i per camins de alla a prop.Finalment no he estat tres hores pero casi,2 hores i 30 mints, a una mitxa de 136 pulsacions , una maxima de 163pulsacions i 1191 calories.
Un portaba cap una hora i mitxa fen futing per la platja un gos me fet una petita musegada a la came, pero no me feia mal i pugut seguir.

ANAR EN BICI

Ahir a la tarda vaig anar en bici am en kram, van anar un ritme lent, la ruta prevista anar fins a fito pero feia massa vent (per en kram) i final van ariba fins a vulpellac.
La ruta fina va ser torroella -gualta- fins ariba a vulpellac van anar a fer una petita baixa, era una baixa(que are no me recordu com es diu) que havia mota roca, despres van anar a casa del kram a fer esport al sofa van anar a jugar ps3 el nba 08.

Avui el mati he anat fer futing amb meu germa que te 10 anys el seu ritme.
Aquesta tarda tinc la intensio de anar fer futing